برای استفاده از Image های Openshift در حالی که نیاز داریم کلاستر OpenSHift به صورت شبکه قطع (در محیط بدون اینترنت ) نصب شود ، می توانیم طبق پیشنهادهای شرکت Redhat از سرویس رجیستری Quay استفاده کنیم . در بخش زیر به بررسی نصب آن می پردازیم :
جهت نصب ابتدا یک ماشین RHEL رجیستر شده را با منابع حداقل 2 کور CPU و 10 گیگ RAM نصب میکنیم . سپس ابتدا بر روی آن Podman را نصب می کنیم :
# sudo dnf install podman
سپس آخرین ورژن mirror-registry را از لینک ذکر شده در زیر با دستور زیر دریافت کنیم :
# wget https://developers.redhat.com/content-gateway/rest/mirror/pub/openshift-v4/clients/mirror-registry/latest/mirror-registry.tar.gz
وابسته به سرعت اینترنت ممکن است دانلود پکیج مورد نظر زمان بر باشد .
سپس فایل را untar میکنیم :
# tar -xzf mirror-registry.tar.gz
![](https://nextdevops.ir/wp-content/uploads/2024/08/1-1024x275.jpg)
بعد از آن با استفاده از دستور زیر اقدام به نصب میکنیم . (رمز می بایست بیشتر از8 کاراکتر باشد )(باید اسم دامنه مد نظر خودتان را وارد کنید چون برای آن Certificate می سازد در نتیجه نیاز به DNS سرور نیز موجود می باشد.)
# /root/files/mirror-registry install --quayRoot /mirror-registry --quayHostname registry.ocp01.nextsysadmin.local --initUser infra --initPassword infra-P@ssw0rd
در دستور بالا mirror-registry را در جایی که پکیج آن قرار دارد اجرا کنید . (در این مثال فایل باینری آن در /root/files موجود می باشد . ) مسیر quayRoot مسیری است که فایل های کانفیگ و Certificate در آن قرار می گیرد . سپس به صورت اتوماتیک نصب شروع می شود . در واقع یک کانتینر Ansible کارهای نصب را انجام می دهد .
![](https://nextdevops.ir/wp-content/uploads/2024/08/2-1024x292.jpg)
پس از اتمام نصب می توانید به آدرس ذکر شده بر روی پورت 8443 با نام کاربری و پسورد مورد نظر لاگین کنید :
![](https://nextdevops.ir/wp-content/uploads/2024/08/3-1024x489.jpg)